Liviu Dragnea: Brazilia seamănă mult cu România, acum 100 de ani și ei munceau plantațiile cu sclavi!

Concediile din Brazilia nu sunt pentru Liviu Dragnea doar simple momente de relaxare si timp liber. Liderul PSD profita de orice experienta exotica pentru a invata lucruri noi, menite sa il ajute ca, odata revenit in tara, sa ia cele mai bune decizii pentru cresterea nivelului dragneade trai al pensionarilor.

Cel mai iubit fiu al Teleormanului s-a dus pana la capatul lumii pentru a gasi solutii pentru Romania si mai ales modele social-politice care ar putea fi aplicate cu succes si in tara noastra.

Lumea crede ca am venit aici sa ma relaxez, dar stiti cat de stresant e sa iti pui la adapost banii intr-o tara exotica? Nici America de Sud nu mai e ce a fost acum 50-60 de ani când nu te mai gasea nici Mossadul.

Chiar si asa, experienta braziliana e una interesanta. Am gasit aici multe paralele intre Romania si tarile sud-americane.

De exemplu stiati ca pana acum 100 de ani si ei munceau plantatiile cu sclavi? Sau ca aici si acum mai sunt dictaturi pesediste si nu mai iese nimeni in strada sa protesteze? Cred ca am avea multe de invatat unii de la altii.

Asta inseamna sa fii lider adevarat si sa iti pese de viitorul tarii tale.

A postat Liviu Dragnea pe pagina lui de Facebook, dand astfel o lectie usturatoare tuturor detractorilor lui.

Distribuie articolul sa rada si prietenii tai!

Comentarii
  1. Anonim

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.