După ce Cioloș a călătorit cu o cursă de linie, Ponta promite și el să călătorescă cu duba

E clar ca a inceput campania electorala si actorii politici lucreaza din plin la imaginea lor.

Invidios pe capitalul de simpatie obtinut de Dacian Ciolos in urma calatoriei cu o cursa de linie, Victor Ponta nu se ponta cu dubadezminte si promite ca si el va face o calatorie memorabila cu un umil mijloc de transport.

Astfel, fostul premier a anuntat pe Facebook (in grupul Mafia Politica Transpartinica), ca nu e exclus ca intr-un viitor nu foarte indepartat, sa-l vedem impreuna cu alti colegi facand plimbari cu duba.

Nu e mare lucru ce a facut Ciolos. Oricare dintre noi ar putea sa faca la fel. Eu de exemplu pot foarte usor sa ma plimb cu duba prin capitala, asa cum au facut-o deja unii dintre colegii nostri.

Chiar sper ca gestul meu sa fie urmat, sau de ce nu, chiar precedat, de gesturi similare ale altor colegi, si ma refer aici la Liviu Dragnea, Sebastian Ghita sau diversi sefi de consilii judetene.

Nu e nicio rusine sa te urci in duba, in plus mie imi plac masinile de mic, uneori obisnuiesc chiar sa fiu copylot.

Dar ce spun eu cu duba? La fel de bine as putea sa fiu urcat intr-o masina de gunoi sau chiar intr-o vidanja, de ce nu? La urma urmei ar trebui ca societatea romaneasca sa revina la normalitate si fiecare sa calatoreasca normal, economic, cu mijloacele de transport adecvate.

A scris pe Facebook fostul premier.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.