Olguța Vasilescu: Economia a crescut cu 15% dar din păcate a scazut cu 22%!

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu are o veste buna si una proasta pentru romani si a decis sa le redea pe amandoua intr-o singura fraza.

Olguta„Economia Romaniei a crescut in acest an cu 15%, deci teoretic avem bani pentru maririle de salarii. Vestea proasta e insa ca in acelasi timp, a si scazut cu 22%.

Prin urmare avem o crestere negativa totala de -7%, care de fapt ar putea fi considerata o scadere. Cu toate acestea vom face un efort supraomenesc pentru a ne tine de cuvant si a creste salariile.

Romanii merita salarii mai mari pentru a-si putea plati facturile care, am uitat sa va spun, vor creste si ele din cauza cresterii cu 22% a scaderii economiei.

Este posibil ca din cauza acestor cresteri negative, o parte dintre romanii care azi lucreaza in mediul privat, maine sa nu mai lucreze, dar e un efect secundar al progresului, pe care ni-l asumam.

M-am consultat si cu domnul Tariceanu care a spus ca nu e absolut niciun fel de problema atata timp cat ramane Parlamentul si mai ales cat ramane dansul in Parlament.

Cand vom termina cu salariile, vom intra si in pensii, pentru ca si acolo trebuie sa aplicam niste cresteri, negative sau nu, ramane de vazut.”

A declarat Olguta, folosind de aceasta data limbajul economic.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
    • Anonim Răspunde
    • Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.