Elena Udrea: Vreau să trăiesc într-o țară liberă unde poți să vinzi și droguri fară teamă de pușcărie!

Elena Udrea critică dur justiția din România care, spune ea, alungă tinerii de valoare din țară și îi împrăștie până în America Centrala și Madagascar.

Totodată blonda laudă sistemul judiciar din America Latină, unde nu exista nici DNA, nici DIICOT și de cele mai multe ori nici martori:

„Am avut încredere în foștii mei colegi dar din păcate timpul nu a mai avut răbdare cu mine.

Nu vreau să calc pe urmele lui Țuțea sau Coposu care au făcut ani grei de pușcărie pentru un popor de idioți! Aleg să mă autoexilez într-o țară civilizată unde nu exista poliție politică, luptă anticorupție și nici măcar lege…

Voi nu vedeți câtă lume bună, câți tineri de valoare pleacă din România din cauza DNA-ului? Ghiță, Mazăre, Bica, chiar și eu. Și nu vorbesc de valoare abstractă ca mucoșii aia de olimpici, vorbesc de valori reale de milioane și milioane de euro, oho!

Ne pare rău că țara marilor noastre succesuri nu a știut să ne păstreze dar nu e vina mea că România nu mai îmi poate oferi nimic…

De ce să-mi irosesc anii prin pușcăriile de drept comun din România? Vreau să trăiesc într-o țară liberă unde poți să vinzi și droguri, fără teamă că te leaga Kovesi!

Vă rog să îmi respectați dorința și să nu mă căutați în zadar. Acum e târziu pentru regrete. Adio PD, Adio PDL!”

A declarat Elena Udrea, abia stăpânindu-și râsul.

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.