USR Liberal: de acum cine vrea să se înscrie în USR trebuie să aibă recomandare de la PNL!

Rasturnare de situatie pe scena politica! Dupa lungi dispute intre factiunile interne, Biroul National al USR a decis noua orientare sexuala si ideologica a partidului.

Astfel, dupa negocieri si postari pe Facebook, useristii au concluzionat ca apartin minoritatilor politice de stanga liberala, motiv pentru care au decis sa se puna sub protectia parinteasca a marelui Partid National Liberal.

„Doar printr-o astfel de pozitionare putem intra serios in randul partidelor adevarate din Romania si nu numai! Avem incredere ca PNL-ul ne va oferi know-how-ul necesar pentru a trece la urmatoarea etapa cand orice om cu educatie politica va recunoaste celebrul dicton: PNL-USR-aceeasi mizerie!

Ca partid politic autohton, daca nu ajungi la acest nivel, inseamna ca ti-ai ratat cariera si nu te-a luat nimeni in serios…

Bineinteles ca fiind la inceput de drum in politica, noi cei de la USR avem multe de recuperat. De exemplu, chiar daca nu ne face cinste, trebuie sa recunoastem ca nu avem inca parlamentari cu dosar penal. Speram insa ca vom recupera acest handicap, daca nu in actuala legislatura, macar dupa viitoarele alegeri.

Avem multe de invatat de la marii liberali dar recuperam din mers. De aceea am si decis ca de azi inainte, cei care isi depun adeziunile la USR, sa treaca intai pe la sediul PNL de unde sa primeasca o recomandare, abia dupa aceea putand fi admisi in partidul nostru.”

A declarat un necunoscut lider USR.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.