Inelul de logodna

Ne este cunoscut faptul ca bijuteriile din argint sunt valoroase si pot fi gasite la preturi accesibile. Un inel din argint unic, incrustat cu o piatra pretioasa deosebita, este menit sa impresioneze si sa incante femeia proaspat logodita. Este inovator, expresiv, fermecator, deosebit si, bineinteles, extrem de eficace.

In mod obisnuit inelul de logodna este facut dintr-un metal nobil alb, argint, aur sau platina, impodobit cu o piatra de diamant. Cati dintre noi insa isi pot permite sa cumpere un inel cu diamant in aceste timpuri dificile de recesiune? Avand in vedere starea globala a economiei este de dorit ca banii sa fie pastrati, cu atat mai mult cu cat casatoria reprezinta efectiv inceperea unui nou drum in viata.

Un inel din argint poate fi atat un simbol cat si o latura a procesului de cerere in casatorie. Chiar si cel mai putin visator dintre domni cunoaste dorinta nerostita a femeii de a primii un inel de logodna odata cu cererea in casatorie. Chiar si cel mai putin impresionabil barbat va astepta raspunsul jinduit in timp ce va pune aceasta podoaba pe degetul doamnei sale.

Ne este cunoscut faptul ca bijuteriile din argint sunt valoroase si pot fi gasite la preturi accesibile. Un inel din argint unic, incrustat cu o piatra pretioasa deosebita, este menit sa impresioneze si sa incante femeia proaspat logodita. Este inovator, expresiv, fermecator, deosebit si, bineinteles, extrem de eficace.
Probabil va doriti ca aleasa dumneavoastra sa poarte o bijuterie care sa aduca cu un diamant, cel putin din exterior. Pentru a implini acest lucru puteti alege un inel din argint cu o piatra stravezie sau de culoare alba din Zirconia. Aceasta piatra este adesea folosita ca substitut al diamantului, este de bun-gust, stralucitoare si deosebita. Un inel incrustat cu Margaritar sau Piatra Lunii poate provoca, de asemenea, aceiasi impresie de stralucire si claritate alba.

Daca doriti sa iesiti din tipare, puteti selecta o bijuterie din argint cu piatra pretioasa indrazneata si cu totul deosebita. Piatra de Quartz este de multe ori o alegere incantatoare si foarte apreciata. Pentru persoanele neconventionale un inel din argint cu piatra de Onix intunecat poate fi izbitor, iar in cazul in care logodnica are o natura usor rezervata, o bijuterie cu Ametist de un violet pal, sau o bijuterie cu un Topaz albastru scanteietor poate insemna alegerea ideala.

O alta optiune in alegerea unui inel de logodna din argint consta in selectarea pietrei pretioase in functie de propietatile mistice ale acesteia, pe care le doriti rasfrante asupra persoanei iubite. De pilda Topazul promoveaza fidelitatea, si a indica minunat in montura de argint, iar Peridotul, o piatra care ofera promisiunea fericirii conjugale, este cea mai potrivita selectie pentru inceputul unei vieti de pereche.

Ara Fashion este un magazin online cu vanzare de bijuterii din argint si pietre semipretioase.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Octavian Vita Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.