Viorica Dăncilă: Pentru a afla aria unui cerc folosim teorema lui Pitagora, înmulțind lățimea cu lărgimea!

Viorica Dăncilă revine în forță și recuperează terenul pierdut, după ce aproape 20% dintre români se declaraseră neoficial mai proști decât ea!

Întrebată fiind de un jurnalist  cum se calculează aria unui cerc, aceasta a venit cu următoarea explicație

Știu că este o întrebare capcană și nu o să fac greșala des întânită de a calcula aria unui cerc pornind de la raza sa. Fiind o matematiciancă vestită în satul meu, pot să vă spun că aria unui cerc se calculează în metri pătrați, care pătrați au lungime, lărgime și adâncime.

Deci, pentru a afla aria unui cerc folosim teorema lui Pitagora, înmulțind lățimea cu lărgimea pătraților de un metru, care compun aria cercului.

Și dacă am spus că pătrații sunt de 1 m, înmultim 1 cu 1 și obținem 1, deci aria unui cerc este 1.

Vă rog ca data viitoare să vă faceți temele domnule reporter și să nu mai veniți la mine cu astfel de trucuri ieftine.În caz că ați uitat am terminat facultatea cu media 9 și cu un plagiat după un doctorat celebru pe tema polimerilor.

O vreme chiar am dat meditații la matematică și aproape toți elevii mei au picat cu succes la universități de prestigiu din Caracal, Roșiori sau Târgu Cărbunești. Cu mulți dintre ei am avut mai târziu plăcerea de a-i regăsi ca și colegi de partid în PSD, a mai ținut să precizeze Viorica Dăncilă.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.