Dragnea: avem o datorie morală față de tătari pentru că ei au jefuit țara asta înaintea noastră!

Desi multi analisti politici s-au aratat surprinsi de propunerea de premier venita din partea PSD, in realitate, lucrurile sunt mult mai simple si usor de inteles.

Liviu Dragnea a aratat in detaliu ca intre PSD si hoardele jefuitorilor tatari din Evul Mediu, se pot face o multime de hoarda-rosieparalele interesante, istoricii dovedind deja legaturile stranse intre urmasii lui Gingis-Han si hoarda Roșie condusă de Liviu Dragnea..

La varful partidului nostru a existat mereu un interes si un respect deosebit pentru jefuitorii din toate timpurile, insa in special fata de tatari am simtit mereu ca avem o datorie morala, pentru ca ei au jefuit tara asta inaintea noastra!

Bine, o faceau brutal si rudimentar, ca astea erau conditiile de atunci, insa chiar si asa nu poti sa nu le admiri perseverenta si rezultatele remarcabile.

Deci daca PSD-ul a avut o gramada de premieri in 27 de ani de jafuri si pradaciuni, de ce nu ar merita si tatarii unul, in contul celor cateva sute de ani de activitate?

Consider ca ar fi o reparatie istorica de ordin moral, mai ales acum ca am scapat tara asta de interese straine reprezentate de oamenii lui Soros.

In plus numirea unui premier musulman va impulsiona relatiile României cu Statul Islamic al presedintelui turc Recep Taip Erdogan, un partener traditional al jefuitorilor țărilor române.

Si-a explicat liderului PSD propunerea de premier.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.