Bombă pe scena politică după ce DNA a descins la AEP: Se refac toate alegerile din 1946 încoace!

Zi istorica pentru Romania! Dosarul alegerilor fraudate de PSD in 1946 se apropie de final, DNA-ul descinzand ieri la sediul Autoritatii Electorale Permanente pentru a ridica ultimele probe in vederea condamnarii vinovatilor.

Desi au trecut 70 de ani si principalii autori ai furtului electoral de atunci au facut deja recurs la Judecata de Apoi, pcrdosarul nu a fost inca solutionat.

Asta pana ieri cand sefa DNA-ul a intrat pe fir!

Vestea a starnit panica, ingrijorare dar si speranta pe scna politica.

Daca singurul membru de partid PNTCD viseaza deja la o posibila chemare la guvernare in contul unei ipotetice reparatii istorice, membrii PSD se tem de ce e mai rau. Surse din interiorul partidului afirma ca Liviu Dragnea a fost deja chemat la audieri pentru a da declaratii referitoare la rolul bunicului sau in fraudarea referendumului din 1946.

Acum 3 ani am comandat un audit pentru a intelege mai bine de unde vin principalele probleme cu care ne confruntam in statul roman.

Ei bine, saptamana aceasta acest audit s-a incheiat si concluzia specialistilor a fost ca totul ni se trage de la alegerile din 1946 cand desi majoritatea romanilor au votat cu PNTCD, a fost dat ca invingator PSD-ul.

Prin urmare trebuie sa indreptam lucrurile din radacina. Astfel ca pe 11 decembrie vom vota de fapt pentru alegerile din 19 noiembrie 1946, dupa care, in functie de rezultatul lor, le vom lua la rand pe toate celelalte si tot asa, pana ce vom recupera toti acesti 70 de ani in care PSD-ul ne-a mintit si ne-a furat.

A explicat Laura Codruta Kovesi actiunea DNA de la sediul Autoritatii Electorale Permanente.

Distribuie articolul sa rada si prietenii tai!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.