Ne pleacă valorile! Încă un tânăr IT-ist a părăsit România după câștigarea alegerilor de către PSD!

Ca si cum nu era de ajuns ca ne pleaca medicii, inginerii, manelistii sau brokerii, iata ca acum a venit randul unui tanar IT-ist de succes sa paraseasca Romania, pentru un trai mai bun si mai liber in Dubai.

Sebastian s-a născut într-o familie simplă de nomenclaturiști bogați din Ploiești. Primul milion l-a furat in tinerete, pleaca-valorilechiar inainte sa iasa de pe bancile scolii, pentru ca in doar cativa ani sa isi faca un nume printre mafiotii care vanau contracte cu statul in domeniul IT.

Ca toti tinerii de varsta lui, dupa ce a terminat cu magazinele online, Sebi s-a orientat spre afacerile din mass-media si implicit spre politica, mirosind oportunitatile de afaceri specifice unei tari bananiere.

A creat zeci de locuri de munca pentru alti tineri cu pregatire in domeniul pupincurismului si manipularii manipularii, ba chiar si-a cumparat un partid de buzunar.

In cativa ani ar fi putut chiar sa devina actionar majoritar la celebra companie numita Stat Român daca nu ar fi intervenit birocratia, justitia si oamenii rai.

Simtind ca Romania nu ii mai ofera nicio sansa, ca aripile ii sunt taiate iar mainile legate, Sebastian, la fel ca alti tineri de succes, a ales calea amara a pribegii prin tari exotice, cu plaje superbe si fara tratate de extradare.

Noi speram totusi ca nu ne va parasi definitiv si ca statul va avea grija sa il aduca inapoi, sa ii ofere cazare gratuita, 3 mese pe zi si protectie din partea unui gardian specializat, 24 de ore din 24, asa cum merita un geniu ca el…

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
 1. Anonim Răspunde
 2. Anonim Răspunde
 3. Anonim Răspunde
 4. Anonim Răspunde
 5. Anonim Răspunde
 6. Anonim Răspunde
 7. Anonim Răspunde
 8. Anonim Răspunde
 9. Anonim Răspunde
 10. Anonim Răspunde
 11. Anonim Răspunde
 12. Anonim Răspunde
 13. Anonim Răspunde
 14. Anonim Răspunde
 15. Anonim Răspunde
 16. Anonim Răspunde
 17. Anonim Răspunde
  • Anonim Răspunde
 18. Anonim Răspunde
 19. Anonim Răspunde
 20. bastanu Răspunde
 21. Anonim Răspunde
  • Anonim Răspunde
 22. Anonim Răspunde
 23. Anonim Răspunde
 24. Inica Adrian Răspunde
 25. Anonim Răspunde
 26. Anonim Răspunde
  • Anonim Răspunde
  • Anonim Răspunde
 27. Anonim Răspunde
  • Anonim Răspunde
   • Anonim Răspunde
  • Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.