Tupeu maxim! Ambasada SUA cere României sa iasă din Evul Mediu

Hans Klemm, ambasadorul SUA la Bucuresti, se amesteca iarasi in treburile noastre interne!

De data asta diplomatul american cere Romaniei sa accelereze reformele in vederea iesirii tarii noastre din Evul Romania - 1716Mediu, un deziderat pe care toate guvernele, de la Kogalniceanu incoace, au incercat sa-l atinga.

Este insa pentru prima data cand un ambasador strain face declaratii atat de transante, fapt ce l-a indignat peste masura pe Adrian Severin.

Cum sa nu te apuce nebunia cand vezi ca sunt atacate traditiile si valorile noastre ancestrale?

Modernizarea societatii nu se poate face brusc, prin actiuni hei-rupiste, asa cum se vad lucrurile de acolo din America. E nevoie de timp pentru ca populatia sa inteleaga masurile pe care le luam.

Maine-poimaine o sa ne trezim ca ne cere sa renuntam si la privilegiile nobiliare!

Dar de ce nu recunoaste ambasadorul american si lucrurile pozitive care se intampla in Romania? De ce nu spune de exemplu ca doar in ultimele zile am reusit sa eliberam 40 de robi din tinuturile Argesului? De ce nu spune nimic de bordeele nou-noute care se construiesc in fiecare zi pentru tinerii casatoriti sau de eliminarea taxei vacaritului?

E uimitor ca SUA a trimis aici un ambasador care nu intelege nimic despre realitatile din tarile est-europene in general si cele din Romania in mod special.

Ii recomand sa isi ia un consilier care sa ii explice cum e cu diferenta de fus orar.

E o rusine ca acum, in anul 1716, inca mai sunt ambasadori straini care au impresia ca am ramas aceeasi provincie inapoiata in care pot dicta dupa bunul lor plac.

A rabufnit fostul europarlamentar, cunoscut pentru declaratiile sale curajoase prin care isi apara libertatea si neamul.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.