Dezastru! Din cauza unei erori a ceasului biologic, România a intrat în 1817 în loc de 2017!

Tragedie fara margini pentru romani, chiar de Anul Nou! In loc sa intram in 2017, ca restul lumii, azi-noapte ne-am intors in timp cu 200 de ani, fara sa ne dam seama. Cum a fost posibil un astfel de incident?!

S-a produs un accident ingrozitor care a dus la o eroare de 200 de ani a ceasului biologic de la Institutul National de 1817Cronologie. Astfel, in loc sa tinem pasul cu restul lumii, Romania s-a intors in timp cu fix 200 de ani!

Eroarea a aparut din cauza unei defectiuni produsa in data de 11 decembrie 2016 cand a avut loc un fenomen de regresie sociala la nivel national, specific perioadei fanariote.

Din cauza acestui eveniment neobisnuit, ceasul biologic al Institutului, cel care da ora exacta la Radio Romania Actualitati, a fost dereglat atat de tare incat nu a mai calculat bine secolele.

Practic, ceasul biologic al Romaniei, nu si-a mai dat seama daca ne aflam in mileniul 3 sau in plina epoca a domniilor fanariote. Softul sau ii spunea ca suntem in 2016 insa realitatea din teren semana mai mult cu 1816, astfel ca s-a activat mecanismul de autoreglare care a ajustat datele.

Desi s-a crezut ca defectiunea a fost reparata pe loc, iata ca azi-noapte s-a produs acest incident groaznic ce ne-a aruncat pe toti cu 200 de ani inapoi.

Acum trebuie sa asteptam doua veacuri pana ce vom ajunge din urma restul lumii, cu conditia ca toti ceilalti sa ramana pe loc.

A explicat arhonda Constantin Olimpiotul, profesor de matematici la Academia Domneasca.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.