Petre Daea: există anumiți ciobani care vând carne de miel în loc de carne de câine!

Bun profesionist, ca un veritabil sef de C.A.P. care a explorat toate meandrele concretului in domeniul agricol, Petre Daea nu rateaza niciun moment pentru a da sfaturi pretioase romanilor.

Ministrul agriculturii a profitat de sarbatoarea pascala pentru a lansa un avertisment extrem de important, cu privire la practicile necurate ale anumitor comercianti.

„Sanatate si veselie tovarasi!

Stiu ca majoritatea dintre voi ati cumparat saptamana trecuta carne pentru a avea ce pune pe masa voua, nevestelor, familiilor, copiilor si uneori chiar si rudelor, diverse mancarimi traditionale.

Dar oare cati dintre voi stiti cu adevarat ce ati cumparat?!

Ei bine, trebuie sa trag un semnal de alarma, si o voi face cu prima ocazie cu care ajung intr-un tren international. Pana atunci insa vreau sa va fac atenti asupra unui aspect:

Din pacate, exista in tara noastra anumiti ciobani care vand carne de miel in loc de carne de caine! Eu insumi era sa o patesc acum cativa ani!

De atunci sunt foarte vigilent si nu ma aprovizionez decat din surse sigure, mai exact de la fratele meu ramas la coada vacii in satul natal. Astfel am siguranta ca pun pe masa de Pasti exact ceea ce trebuie!

Te invit romane sa faci la fel! Vino langa mine si impreuna vom avea numai situatii neclare!

Asta este motto-ul meu in viata si vedeti bine ca am ajuns ministru!”

A declarat Petre Daea in stilu-i caracteristic.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.