România va construi zeci de mii de noi adaposturi anti-aeriene în cimitire!

Situatia internationala tot mai tensionata, impune luarea unor masuri radicale! Exercitiul de ieri in care s-a testat capacitatea de reactie in cazul unori atacuri aeriene, s-a incheiat cu o concluzie tulburatoare:

Romania nu are destule adaposturi anti-aeriene, motiv pentru care autoritatile au venit cu o solutie, pe cat de ieftina, adaposturipe atat de practica si ingenioasa!

„Am ales cimitirele pentru ca multi romani au deja un loc de veci din beton armat, traditionala „bolta”, un spatiu ideal unde ne putem adaposti in cazul unui atac aerian.

Deci jumatate din munca e deja facuta, mai ramane doar ca guvernul sa subventioneze si ridicarea, sau mai bine zis ingroparea, adaposturilor pentru acele familii care nu au inca un loc de veci.

Resurse avem, gropari, aa, vreau sa spun mana de lucru calificata, avem, nu vad ce ne-ar mai sta in cale!

Astfel, am decis sa implementam un proiect genial care nu doar ca este foarte usor de pus in practica dar care poate fi oricand un element-surpriza pentru orice fel de inamic.

Practic jucam la doua capete: cei care vor fi ucisi in timpul bombardamentelor, vor fi deja la locul potrivit! Cei care vor supravietui insa, vor putea riposta energic dupa plecarea invadatorilor.

In ambele cazuri avem de-a face cu o situatie de tip win-win!

De asemeni adaposturile sunt potrivite si in caz de cutremur si alte calamitati.

In fine, in cazul unui atac nuclear, populatia e sfatuita sa nu priveasca cu ochiul liber la ciuperca atomica pentru ca radiatiile ultraviolete pot afecta vederea. Pentru astfel de situatii este indicata folosirea ochelarilor 3 D.”

A declarat Porumbel Cioclu, director general al I.S.U.

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.