Proiect de lege: Orele petrecute de bugetari pe Facebook vor fi considerate ore suplimentare!

Vesti bune pentru bugetarii care lucreaza la birou! Datorita atacurilor cibernetice din ultima vreme, numarul de Like-uri si de Share-uri a scazut dramatic in Romania.

Guvernul pregateste o lege menita sa stimuleze productivitatea in materie de Like-uri si Share-uri pe reteaua de socializare, a angajatilor de la stat, cu atat mai mult cu cat tot mai multi dintre ei reclama faptul ca le-au disparut vizualizarile.

OlgutaProiectul vine ca o masura de reparatie morala si materiala, menita sa stimuleze si sa recompenseze activitatea functionarilor din sistemul bugetar, afectati de hackeri.

In ultimul timp tot mai multi angajati la stat au inceput sa foloseasca computerul nu pentru a naviga pe Facebook, asa cum e normal, ci pentru a citi stiri si informatii de pe diverse site-uri subversive si provocatoare, o alta consecinta a razboiului informational impotriva Romaniei.

„O astfel de lege este absolut necesara avand in vedere ca multi bugetari au fost victime ale atacurilor cibernetice din cauza carora nu au mai putut accesa aplicatia Solitaire.

Din acest motiv, postarile de pe Facebook ale ministrilor nu primesc un numar suficient de Like-uri si de Share-uri si prin urmare exista un deficit de comunicare in interiorul sistemului.

Aceasta lege ar remedia situatia si ar contribui la o mai mare vizibilitate pe retelele de socializare, care sunt acum stapanite de hoarde de tineri huligani care posteaza impotriva activitatii guvernului si ne ataca cibernetic.

Este nevoie ca statul roman sa se modernizeze si ca angajatii sai sa tina pasul cu tehnologia comunicatiilor, asa cum se intampla si in alte tari.

Consider ca aceasta masura va contribui la cresterea productivitatii muncii in sectorul bugetar.”

A explicat Olguta Vasilescu, initiatoarea acestei legi.

 

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.