Cel mai tânăr revoluționar are 3 ani și este nepotul unui senator PSD

Are 3 ani, il cheama Vladuț si, fel ca bunicii si parintii sai, este luptator cu rol determinant in Revolutia de la Târgu Cărbunești.

Da, e adevarat ca nu a prins revolutia, dar daca noi toti din casa aveam certificate de revolutionar, nu era logic ca si copilul nascut intr-o familie de revolutionari sa fie tot revolutionar?

Copilul nascut intr-o familie de unguri, nu e considerat automat ungur? Cel nascut intr-o familie de turci, nu e

automat turc? Asa ca de ce va mirati ca un copil nascut intr-o familie de revolutionari sa fie automat revolutionar?

Ca ce inseamna de fapt sa fii revolutionar? Sa fie avut cel putin un membru al familiei inscris in FSN imediat dupa 1989.

Pai daca nu eram noi, revolutionarii, care sa sprijinim FSN-ul, cine stie ce se alegea de tara asta bai baiatule! Iesea presedinte Campeanu sau mai rau, Ratiu care tiparea dolari cu chipul lui si ne duceam naiba de rapa.

La urma urmei noi revolutionarii suntem o minoritate ale caror drepturi trebuie garantate si aparate! Daca va atingeti de drepturile noastre vom merge pana la CEDO!

A fost explicatia data de senator procurorilor DNA care cerceteaza modul in care au fost acordate certificatele de revolutionar.

Surse din interiorul anchetei spun ca acesta nu este singurul caz bizar al acestui mega-dosar. Intr-un sat din Vrancea a fost descoperit un individ care nu avea nici certificat de revolutionar, dar nici de handicap, ba chiar sunt zvonuri cum ca ar avea un loc de munca.

Semn ca tara noastra mai ascunde inca multe surprize, chiar si pentru procurori….

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
 1. Anonim Răspunde
  • Sunt dintr-o comună din Timiș si la noi sau făcut revoluționări pe banda rulanta cînd era PSD la butoane comuna este Nădrag Răspunde
 2. Anonim Răspunde
 3. Anonim Răspunde
 4. Anonim Răspunde
 5. Anonim Răspunde
 6. Anonim Răspunde
 7. Anonim Răspunde
 8. Anonim Răspunde
 9. Anonim Răspunde
 10. Anonim Răspunde
 11. Anonim Răspunde
 12. Anonim Răspunde
 13. Anonim Răspunde
 14. Anonim Răspunde
  • Anonim Răspunde
  • Anonim Răspunde
 15. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.