BREAKING NEWS! Flota nord-coreeană se îndreaptă spre America!

Se impute treaba! Phenianul tocmai a anuntat oficial ca flota nord-coreeana a plecat de 3 saptamani intr-o misiune secreta de invadare a Statelor Unite!

Desi vestea e menita sa bage groaza in porcii de capitalisti, anumiti analisti politici considera ca stirea e mai degraba un strigat de ajutor, autoritatile nord-coreene dorind de fapt ca americanii sa le gaseasca marinarii despre care nu mai au nicio veste de aproape o luna.

In acest timp „portavionul” nord-coreean ar fi trebuit sa isi faca aparitia in largul coastelor Japoniei, insa nici urma de asa ceva.

Situatia e cu atat mai ingrijoratoare cu cat un grup de pescari niponi au fotografiat saptamana trecuta o vasla ce plutea in deriva la 20 de km de costa si care pare sa provina de pe „portavionul” nord-coreean.

Cu toate acestea regimul de la Phenian nu cedeaza! Kim Jong Un nu a ratat ocazia de a lansa un nou avertizment la adresa lumii civilizate:

„Daca in 24 de ore SUA nu capituleaza si nu ne ofera ca despagubiri 50 de kg de branza, 7 saci de faina si 100 de Big Mac-uri, atunci sa se astepte la ce e mai rau!

Ii vom inconjura si ii vom topi cu armele noastre cu laser, montate pe navele noastre spatiale care pandesc deja din spatiu si asteapta doar un ordin pentru distrugerea totala.

Imperialistii nici sa nu se gandeasca sa ne invadeze! Oricand ne putem omorî si singuri prin infometare!”

A declarat dictatorul de la Phenian, plin de manie proletara.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.