Descinderi pe moșia lui Dragnea: Mascații au găsit un județ întreg ținut în sclavie!

Un caz complicat de sclavie si munca la negru a iesit la iveala in urma descinderii oamenilor legii la ferma lui Dragnea!

Nu mica le-a fost mirarea procurorilor cand in spatele fermei, inghesuit printre acareturi, au dat peste un judet intreg sechestrat si obligat sa munceasca zi lumina pentru liderul PSD.

„Este clar un caz de sclavie, as putea spune moderna dar de fapt e cat se poate de medievala. Intregul sistem de spagi, peschesuri si posturi cumparate, sistem prin care feudalul local si-a aservit acest judet, a ramas neschimbat de pe vremea fanariotilor.

Judetul a fost gasit absolut intamplator fiind bine camuflat langa ferma politicianului, astfel incat, de la distanta, parea un muzeu al comunismului, amenajat in aer liber.

Abia cand ne-am apropiat mai bine am vazut ca e viu, chiar daca abia mai respira.

Nici nu stiam daca sa il arestam sau sa chemam o echipa de la National Geografic pentru un documentar de toata frumusetea.

Suspectul nu a dorit sa comenteze prea mult situatia, a miscat din mustata, a ridicat din umeri, dupa care ne-a poftit frumos pe poarta afara, vizibil deranjat de vizita noastra.

De acum lucrurile o pot lua in orice directie. Liviu Dragnea poate primi 2 ani cu suspendare sau neinceperea urmarii penale, in functie de gravitatea faptelor constatate de judecator.”

A declarat purtatorul de vorbe al politiei, abia stapanindu-si emotiile.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. GHEORGHE Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.