Idee de afaceri – prestari servicii

Afacerea prezentata astazi are la baza prestarea de servicii. Prestarile de servicii sunt afaceri ideale atunci cand nu detii un capital suficient pentru a demara afaceri de productie.

Serviciile de curatenie se bazeaza pe un principiu simplu : creezi o firma care se ofera sa presteze aceste servicii in cladirile de birouri, super-market-uri, cofetarii, etc.

Angajatii ii poti recruta din randul fostelor femeii de serviciu sau din randul altor categorii profesionale care au legatura cu acest gen de activitate. Apoi mergi si iei legatura cu societatile ce ar putea fi interesate de astfel de servicii (baruri, hoteluri, restaurante, cladiri de birouri, chiar scoli, etc.). Stabilesti contractul in asa fel incat profitul sa acopere salariile pe care le vei plati angajatilor cat si celelalte cheltuieli. Poti chiar sa inchei contracte cu persoane particulare cu situatie materiala buna, pentru prestarea de astfel de servicii la domiciliu.

Cheia reusitei depinde de felul in care poti administra fluxul monetar ce intra si iasa intr-o firma de prestari servicii, de calitatea contractelor si de marketing.

Succes!

Nu uita sa vizitezi zilnic site-ul nostru pentru a nu rata nicio idee de afaceri profitabila.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.