Scandalos! Nici Nuțu Cămătaru nu a fost invitat de Iohannis la parada de 1 Decembrie

Dupa ce Dragnea, Ponta si Tariceanu au fost scosi de Iohannis de pe lista oficiala a invitatilor la parada de 1 Decembrie, surse apropiate de Administratia Prezidentiala anunta azi ca nici celebrul Nutu Camataru nu va fi invitat la eveniment.

Vestea a fost primita cu stupoare si indignarea de toate personalitatile marcante ale lumii interlope din Romania, de bulibasala lideri politici, pana la tiganii din Sintesti.

Se duce de rapa buna crestere si protocolul de stat pe care l-au respectat pana acum toti presedintii, indiferent de partidul sau famiglia in care au activat inainte.

Ce o sa spuna acum familia lui Nutu si mai ales ce o sa spuna frumosul Batman, calul lui pe care il iubeste ca pe ochii din cap si cu care a defilat in fiecare an pana acum de 1 Decembrie, pe sub Arcul de Triumf, inaintea diviziei de blindate?

Va spun eu, asa ceva nu se face!

Era o lege a noastra nescrisa ca indiferent de culoare si de preferintele politice, sa ramanem mereu uniti ca intr-o mare familie, ca asa e frumos intre baștani.

Nu inteleg de ce acum se face o deosebire intre noi astia cu dosare penale si cei care inca nu au fost luati la control.

E urat, e foarte urat.

A comentat indignat bulibasa PSD din comuna Ciurea.

 

Distribuie articolul sa rada si prietenii tai!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.