Încă o româncă își scoate la vânzare virginitatea pe Internet

Un fenomen nou face ravagii printre tinerele frumoase din Romania. Iata ca de asta data a venit randul focoasei Alina (din motive lesne de inteles, tanara nu doreste sa isi dezvaluie decat numele mic.) sa dea anuntul care a socat o tara intreaga!

Cazul este cu atat mai revoltator cu cat Alina nu se asteapta ca cineva sa ii plateasca ei o anumita suma pentru a-i alinacumpara virginitatea ci dimpotriva, e dispusa ea sa plateasca o galagie de bani oricarui mascul disperat care doreste sa se sacrifice.

Anuntul a fost facut la un post TV, la o ora de maxim audienta, precum si pe pagina de Facebook a Alinei, ceea ce a starnit o serie de reactii in spatiul public.

Tanara a primit deja o multime de mesaje promitatoare dar pana acum nu s-a legat nimic concret.

Da, e adevarat, am primit mai multe mesaje de la niste macho, cu ghilimelele de rigoare, care se lauda din spatele unui computer ca imi fac si imi dreg, dar in realitate doar gura ce e de ei. Niciunul nu are curaj sa puna in practica ceea ce scrie pe net.

Nu sunt insa deloc descurajata, sunt o fire luptatoare si optimista, asa cum am asteptat 52 de ani, mai pot astepta si de acum inainte. La urma urmei e vorba de o experienta unica in viata.

A declarat tanara romanca, increzatoare in farmecele ei.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.