În semn de omagiu pentru regele Mihai, parlamentarii și-au dublat salariile!

Respect! In aceste zile de doliu national parlamentarii romani au reusit sa treaca peste diferentele de ideologie si intr-un impresionant act de unitate nationala au votat in unanimitate sa-si dubleze salariile in semn de solidaritate cu Casa Regala.

Este un gest simbolic desigur, dar el cred ca spune multe despre noi, clasa politica a Romaniei de azi, urmasii neschimbati ai fanariotilor de la 1821!

Chiar daca azi regele nu mai este printre noi si nu il mai putem intoarce de pe aeroport, asa cum cere eticheta, tara asta cred ca nu este chiar atat de saraca incat sa nu-si cinsteasca eroii asa cum se cuvine. Chiar suntem atat de zgarciti incat sa ne calicim pentru nici 600 de salarii in plus?

Ar fi trist sa ajungem la concluzia asta….

Deci cum spuneam, chiar daca regele a murit, noi il vom omagia prin felul nostru de a fi. Impreuna cu restul colegilor am cazut de acord ca cel mai bine il putem omagia pe majestatea sa daca noi toti vom trai precum regii!

Primul pas l-am si facut azi prin dublarea propriilor noastre salarii. Iar asta e doar inceputul si nu spun vorbe mari!

Sunt sigur ca asta si-ar fi dorit si regele Mihai pentru noi…..

A declarat un parlamentar monarhist de la PNL, gâtuit doar de emoții.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.