Viorica Dăncilă: Eu sunt prim-ministru, nu elev de clasa a IV a să cunosc toate cifrele!

Viorica Dancila se scuza pentru halul in care a citit anul 2020 si arunca vina pe cei care ii soptesc in casca discursurile oficiale:

„Toate conferintele mele de presa, precum si declaratiile politice, sunt spontane, transmise prin casca de colaboratorii mei. Daca ei asa mi-au soptit, asa am spus, dar nu e cazul sa facem o tragedie din asta!

Niciodata nu m-am folosit de o foaie de hartie pentru simplul motiv ca eu nu stiu sa citesc!

In copilarie am fost un copil precoce, stiam sa citesc de la gradinita, dar prin clasa a VII a am uitat complet deoarece m-am orientat spre o cariera politica si am neglijat celelalte materii.

La urma urmei nu vad unde este problema! Eu nu sunt nici profesor universitar si nici autor de romane, prin urmare nu am nevoie de gramatica si de alte cunostinte de filosofie.

Eu sunt prim-ministru, nu elev de clasa a IV a sa cunosc toate cifrele! Ca e doua mii douazeci, douazeci-douazeci sau ora opt si douazeci, tot la fel le scriem, deci le putem citi cum vrem!

Meseria mea sa organizez oamenii si sa conduc o tara, nu sa vorbesc corect limba romana. Nu sunt nici prima nici ultima analfabeta din guvernul asta!”

A explicat Viorica Dancila intr-o filmare pe Youtube, ca pe Facebook ar fi trebuit sa scrie…

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Radu Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.