Viorica Dăncilă: Oficialii europeni sunt dezinformați sistematic, chiar și azi le-am trimis un email!

Premierul român Viorica Dancila, dă de pamant cu oficialii europeni pe care ii acuza ca habar nu au ce înseamnă corupție, incompetență si impostură!

Aceasta sustine ca majoritatea europarlamentarilor de la Bruxelles sunt atat de prost informati incat habar nu au ca Teleormanistanul face parte din Uniunea Europeana:

„Nu este adevarat ce se spune despre PSD si despre guvern de catre cei care ne critica. Daca nu ma credeti pe mine, puteti sa il intrebati pe domnul Dragnea care nu ar avea niciun motiv sa minta.

Acelasi mesaj l-am transmis si la Bruxelles partenerilor nostri europeni si sper sa-l fi receptat corect de data asta pentru ca in ultima vreme au fost bombardati cu tot felul de stiri false de la Bucuresti.

Regret ca trebuie sa o spun dar oficialii europeni sunt dezinformati sistematic, chiar si azi le-am trimis un email in acest sens!

Totusi, Romania nu este deloc izolata in Uniunea Europeana. Zilele trecute am primit aproape 3 mesaje de incurajare din partea unor europarlamentari iranieni si cubanezi care s-au declarat absolut incantati de legile justitiei pe care le clocim.

Prin urmare nu vad unde e problema si de ce toata lumea ne cere pe nedrept sa dam dovada de profesionalism, credibilitate si buna-credinta.”

A tinut sa adauge premierul Dancila.

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Luci Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.