România se pregătește în caz de cutremur. Pentru început cresc salariile parlamentarilor!

Credeati ca sirenele au sunat degeaba zilele trecute? Iata ce trebuie sa faci in caz de cutremur, pentru a muri impacat cu tine si cu cei din jur!

Intensificarea frecventei cutremurelor din tara noastra din ultimele zile, a pus pe ganduri autoritatile statului. In mare secret s-a intrunit Consiliul Suprem de Aparare al Tarii care a decis ca trebuie luate masuri urgente!

„Ne vom concentra mai mult pe preventie si pe educatie in cazul producerii unui astfel de eveniment. Pentru inceput am decis sa crestem salariile parlamentarilor cu aprox. 20%, pentru a asigura functionarea institutiilor statului in caz de cutremur.

Odata rezolvata aceasta chestiune vitala pentru supravietuirea statului nostru, ne putem gandi si la siguranta cetatenilor.

Pentru inceput, oamenii sunt sfatuiti ca in caz de cutremur sa nu iasa din casa, pentru a nu se crea haos, cu exceptia cazurilor in care cutremurul are loc intr-o zi de votare, atunci cand datoria de cetatean primeaza fata de interesele personale marunte.

In orice caz, romanii trebuie sa aiba incredere in autoritatile statului dar mai ales sa fie impacati cu propria soarta pentru ca asa cum spune o inteleapta vorba din batrani: de ce ti-e frica, de aia nu scapi!”

A tinut sa ne linisteasca purtatorul de cuvant al Guvernului.

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.