Lovitură dură pentru Kovesi: A apărut dovada clară că lucrează împotriva mafiei!

Antena 3 a prezentat in premiera dovada din care se vede clar ca sefa DNA este implicata de ani de zile in lupta impotriva coruptiei si mai ales a mafiei, din Romania.

Faptele de care este acuzata Kovesi sunt deosebit de grave. Ele merg de la prinderea in flagrant a unor corupti marunti (doctori, profesori, etc.), pana la arestarea unor granguri politici cu greutate.

In lumina acestor dezvaluiri, e doar o chestiune de timp pana ce Laura Codruta Kovesi va fi inlaturata din fruntea DNA si probabil chiar anchetata pentru activitatile ei din ultimii ani.

Din actele prezentate la Antena 3 rezulta clar ca fara implicarea sefei DNA nu ar fi fost trimisi dupa gratii zeci de corupti din toate partidele si de pe tot cuprinsul tarii.

Din aceleasi documente reiese ca in activitatea sa, Codruta a fost sustinuta inclusiv de Augustin Lazar, de presedintele Klaus Iohannis, de o multime de procurori dar si de sute de mii de complici din toata tara, care au sustinut-o si inca o mai sustin moral.

Bineinteles ca aceste fapte, deosebit de grave, nu vor fi lasate nepedepsite si este de asteptat ca pedeapsa sa fie una exemplara.

Comisia parlamentara care se ocupa de acest caz face apel la toate victimele Laurei Codrutei Kovesi, indiferent carui clan sau famiglii apartin, sa se prezinte pentru a depunde marturie despre chinurile pe care le-au indurat si eventual pentru a beneficia de pensii speciale, scutiri de impozite si certificat de luptator impotriva justitiei.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde
  3. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.