ȘOC: Ne-a păcălit pe toți! Liviu Dragnea nu există, este un personaj jucat de actorul Dumitru Bulea!

Rasturnare de situatie, lovitura de teatru si posibil de stat, data azi pe treptele DNA de cel pe care toata tara il cunostea pana acum sub numele de Liviu Dragnea!

Acesta declara ca are dovada absoluta ca este nevinovat si ca nici macar nu il cheama Liviu Dragnea:

Liviu Dragnea nu exista si nu a existat niciodata! El a aparut acum 12 ani cand, in urma unui pariu cu niste colegi de la actorie, am decis sa joc rolul unui baron oarecare din Teleorman.

A ramas si eu surprins de cat de departe s-a ajuns cu acest personaj care dintr-o gluma proasta, dintr-o piesa de teatru rupta parca din schitele lui Caragiale, a devenit unul dintre cele mai malefice personalitati politice din Romania, fiind luat in serios nu doar de alegatorii PSD ci si de DNA sau alte institutii.

Din acest motiv anunt public ca voi inceta sa mai joc acest personaj si voi reveni la adevarata mea viata si identitate, al dumneavoastra Dumitru Bulea sau asa cum ma cunosc prietenii, Mitică.

A declarat cel pe care toti il stiam pana acum drept Liviu Dragnea…

In PSD parerile sunt impartite, jumatate dintre senatori, primari si deputati sustin ca ii cheama cu totul altfel decat in realitate, in timp ce cealalta jumatate nu a aflat bomba deoarece se uita doar la Antena 3 si nu stiu sa intre pe Internet.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Dana Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.