Servicii matrimoniale personalizate prin agentie matrimoniala, o industrie in plina dezvoltare

Serviciile matrimoniale personalizate reprezinta o nisa exclusivista care se contureaza tot mai clar pe piata autohtona de profil.

Odata cu dezvoltarea Internetului, relatiile inter-umane au gasit un nou mediu de manifestare, plin de oportunitati servicii matrimonialedar totodata si de riscuri.

Distantele sunt anulate de tehnologie si fac posibila dezvoltarea unor relatii sentimentale in acest mediu virtual.

Ceea ce pana acum cateva decenii parea de domeniul fantasticului, pentru tinerii din ziua de azi e ceva la fel de banal si de firesc ca si o iesire in club.

Site-urile de matrimoniale nu sunt decat o expresie a acestui fenomen general mult mai larg care cuprinde inclusiv celebrele retele sociale.

Dar oare ce se ascunde dincolo de o poza atragatoare de profil?

Conturile inactive, profilurile false si mai ales pericolele care se pot ascunde in spatele unei relatii virtuale, fac ca miile de site-uri de dating sa nu fie tocmai cea mai potrivita alegere atunci cand suntem in cautarea virtuala a jumatatii.

Aici intra in joc serviciile matrimoniale ale unor agentii profesioniste care pun accentul pe ideea de personalizare, astfel incat sa faciliteze intalnirea fix a acelor persoane care au cele mai mari sanse sa fie si compatibile intr-o viitoare relatie al carei ultim scop este casatoria.

Nevoia de afectiune si de implinire sentimentala, de gasire a jumatatii si de intemeiere a unei familii intemeiata pe iubire, sunt necesitati primare, la fel de importante ca hrana sau nevoia de imbracaminte.

Asta inseamna ca indiferent de situatia sociala si materiala, oamenii vor tinde mereu spre atingerea acestor idealuri, absolut umane si legitime.

Dar in ziua de azi, intr-o lume tot mai grabita, in care timpul costa bani si totul se desfasoara pe repede-inainte, pentru o categorie mare de muritori, nu mai este atat de simplu sa isi gaseasca perechea.

Aici intervin agentiile de matrimoniale care isi ofera serviciile celor interesati.

Datorita faptului ca, in ziua de azi, o agentie de matrimoniale concureaza direct cu site-urile de dating, ea trebuie sa vina cu servicii superioare celor de simpla facilitare intre persoane aflate in cautarea iubirii.

Vorbim in primul rand de seriozitate in alegerea clientilor dar mai ales in activitatea de matching (adica potrivire), bazata pe rigurozitatea cu care sunt intocmite profilurile beneficiarilor.

Tocmai din acest motiv, la nivel national, numarul agentiilor matrimoniale este foarte scazut, dar tocmai acest aspect poate fi un avantaj pentru cei care cocheteaza cu ideea unui astfel de business.

Radiografia afacerilor cu iubire

De regula sistemul unui astfel de business e relativ simplu: te angajezi sa ii gasesti clientului tau o persoana cat mai potrivita de gusturile sale, cu conditia ca si reciproca sa fie valabila.

Acest demers presupune o serie de etape care pleaca de la verificarea informatiilor de profil, pana la organizarea efectiv a intalnirilor individuale intre posibilele perechi.

Pentru succesul acestui tip de business este obligatorie stabilirea prezentei pe Internet prin intermediul unui site care sa ofere posibilitatea ca cel putin o parte din serviciile matrimoniale sa fie oferite online.

O tehnica buna pentru un incepator, indiferent de domeniul in care tocmai a intrat, e aceea de a invata de la cei care deja au un nume in bransa. In cazul de fata Agentia Matrimo este una dintre cele mai dinamice si mai apreciate de pe piata romaneasca.

Veniturile vin din taxarea acestor servicii cu preturi care variaza in functie de calitatea serviciilor oferite si nu in ultimul rand, in functie de cele practicata de concurenta (ele pot pleca de la putin peste 100 lei, in cazul abonamentelor online si pot urca si pana la 1 000 – 1 300 lei in cazul unor servicii personalizate, intinse pe o perioada lunga de timp).

Piata este in continua crestere si dezvoltare, tinand pasul cu tehnologia comunicarii (exista aplicatii pentru smartphone, sisteme de chat si dating, etc.).

Cat te costa investitia initiala?

Raspunsul difera in functie de propriile aptitudini.

Daca te pricepi putin la design si programare si din intamplare mai ai si un spatiu pentru sediul firmei si punctul de lucru, nu te costa foarte mult.

Daca insa pleci de la zero si vrei sa arzi niste etape care consuma timp si energie, atunci demararea unui astfel de business iti poate scoate din buzunar pana la cateva mii de euro.

Banii se duc pe un script profesionist pentru site si servicii de programare, pe chiria pentru sediu si/sau punctul de lucru, dar mai ales pe promovarea serviciilor oferite de agentie si pe branding.

In rest o agentie matrimoniala este o afacere ca oricare alta in care obiectivul principal este sa obtinii o balanta pozitiva intre banii pe care ii bagi si cei pe care ii scoti din ea.

Insa despre managementul si promovarea unei agentii matrimoniale vom vorbi pe larg intr-un articol viitor.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.