Bataie de joc! Mii de pensionari nu și-au putut scoate banii de pe cardurile de sănătate nici până în zi de azi

Mii de pensionari au fost lasati cu ochii in soare de mai bine de un an de zile, neputandu-si scoate banii de pe cardurile de sanatate de la niciun bancomat din oras.

Daca initial s-au bucurat cand postasul le-a adus gratuit cardul acasa, oamenii sunt acum dezamagiti si se simt banii de pe cardurile de sanatateabandonati de guvern.

Mai grav e ca nimeni nu vorbeste despre asta si nu le da nicio speranta. Daca la inceput se dadea vina pe sistemul care se bloca prea des, acum autoritatile au ales tacerea.

Desi toata lumea le plange de mila agricultorilor din cauza intarzierii banilor de la APIA, nimeni nu mai scoate nicio vorba despre miile de pensionari care au ramas cu buza umflata.

-E bataie de joc la adresa oamenilor simpli si nimeni nu ne da nicio explicatie. Eu cred ca e ceva politic la mijloc pentru ca noi toti astia care nu putem ridica banii de pe cardurile astea de sanatate, suntem membri sau simpatizanti PSD.

Am mers si la banca sa intreb cand ne baga si noua banii, insa doamna de la ghiseu mi-a ras in nas si m-a trimis la plimbare. Nici macar la farmacie nu putem plati cu ele, tot cu bani de acasa trebuie sa cumpar.

Sunt sigura ca daca ramanea Ponta, pana acum ne intrau si noua banii aia, dar astia tin cu Basescu si nu ne mai dau nimic.

A declarat furioasa tanti Rodica din Botosani.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.