Ministrul Educației: Soros cumpără oamenii inteligenți din România, din fericire eu nu voi fi cumpărat niciodată!

O nouă teorie a conspirației face vulvă la PSD! Ministrul Educatiei, Liviu Pop, trage un semnal de alarma cu privire la pericolul pe care il reprezinta pentru Romania tinerii inteligenti.

Totodata, ministrul da asigurari ca va lupta cu toata convingerea ca acest pericol sa fie inlaturat definitiv din societatea mioritica.

„Trebuie sa lucram in profunzime, sa starpim raul din radacina. Nu e de ajuns sa ii demascam pe acesti tineri care pentru un pumn de euro sau de dolari sunt gata sa dea foc tarii, e nevoie sa ii prelucram de mici astfel incat, aceasta categorie de tineri inteligenti, sa fie tot mai subtire si mai redusa numeric in Romania.

Doar asa vom putea asigura un viitor pentru continuitatea idealurilor noastre, lasate de stramosii nostri bolsevici.

Avem un plan bine pus la punct care a inceput deja sa dea roade. Suntem pregatiti cu de toate, de la manuale de sport si concursuri de chiul, pana la lectii de scoala vietii si programe de internship la sediile judetene ale PSD.

Vom forma astfel tineri calificati pentru meserii profitabile de politicieni, directori sau simplii sefi, pregatite sa preia stafeta de conducatori ai acestei tari.

Asteptati numai si veti vedea pana unde suntem capabili sa mergem.”

A amenintat Liviu Pop, in timp ce rasfoia cu subânțeles un manual de pauza-mare.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Adrian Răspunde
  2. Adrian Răspunde
  3. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.