Tragedie. 99% dintre rromi și o parte dintre romani au murit instant. Gigi Drojdierul se simte vinovat

gigi drojdierulZi neagra pentru romani. Milioane de rromi din intreaga lume si zeci sau chiar sute de mii de romani au murit, aparent inexplicabil. Pur si simplu, la ora 14:33 au inceput sa pice secerati, ca merele coapte.

Specialistii au inceput sa caute un raspuns la tragedie, iar acesta a venit de la Gigi Drojdierul:

Imi vine greu sa vorbesc, pentru ca sunt vinovat de toate cele intamplate. Stiti, eram la pescuit, imi pregateam a 5-a bere, cand dintr-o data vad undita miscandu-se. Nu imi venea sa cred! Eu merg la pescuit doar sa scap de nevasta-mea si sa beau bere. De prins, nu am prins nimic niciodata. Trag undita si un pestisor de aur se zbatea si striga ” tarane, tarane, da-mi drumul si iti indeplinesc trei dorinte! „. Nu sunt taran, ca stau in Bucuresti, Rahova, dar i-am dat drumul si mi-am pus o dorinta. Primul la care m-am gandit a fost Rudel, prietenul meu tigan, vecinul de la scara 2. Intr-un exces de altruism ( am citit ieri in dictionar ce e ala ), prima dorinta a mea a fost ca toti Rromii si toti romanii sa se bucure de prima dorinta a lor iar aceasta sa devina realitate. De unde sa stiu ca majoritatea o sa isi doreasca „sa moara familia mea!” sau” Sa moara mama!”?

Consecintele sunt cu adevarat dureroase pentru Gigi! Acesta va trebui sa munceasca toata viata pentru a colecta fiare din Bucuresti, dat fiind faptul ca nu mai este nimeni care sa faca acest lucru.

Salvează

Salvează

Salvează

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.