Tudorel Toader i-a transmis un sms enigmatic lui Dragnea: I ` m only human after all!

Dupa o jumatate de ora in care si-a cautat cuvintele potrivite, ministrul justitiei a ales pentru Liviu Dragnea un refren la moda, prin care sa dea glas sentimentului de neputinta care il coplesa.

ToaderAcuzat de jurnalisti ca foloseste un limbaj de lemn de inspiratie neo-iliesciana, Toader le-a aratat acestora mesajul de pe telefonul mobil pe care tocmai il trimisese liderului PSD:

„Nu e usor sa iti gasesti cuvintele intr-un astfel de moment greu pentru partidul nostru, dar chiar si asa tin sa va dovedesc ca nu aveti dreptate.

Uneori ma exprim mai bine in scris si in special in limba engleza, ca dovada iata acest sms scurt pe care tocmai i l-am trimis lui Leave You, asa cum il am salvat pe domnul presedinte in „Contacte”.

Astept sa imi raspunda din clipa in clipa, imediat ce ii traduce Olguta mesajul, desi sincer sa fiu, nu prea ma mai intereseaza pentru ca in curand intre noi se vor afla ziduri, gratii si gardieni.

Personal nu am nimic sa imi reprosez, am incercat, am facut tot ce a depins de mine, dar sunt anumite lucruri peste care oricat ai vrea, nu poti sa treci, ca de exemplu urmarirea propriului interes.”

A incheiat Tudorel Toader, pe un ton vinovat si plin de remuscari.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.