USR are un nou președinte: Elena Lasconi

Elena Lasconi, primarul orașului Câmpulung Muscel, a fost aleasă presedinte USR. Din cei 25.607 membri cu drept de vot, au votat 11.333 de persoane. Elena Lasconi a obținut 68,14 din voturi.

Noua conducere a fost aleasa in urma dezastrului de la locale si de la europarlamentare. În conferința de presă susținută la sediul partidului după finalizarea votului, Elena Lasconi le-a mulțumit colegilor pentru încredere. „De astăzi, începe reconstrucția USR. Asta înseamnă că vom lucra mai uniți și cu mai multă determinare ca niciodată. Anul acesta, e în joc pierderea democrației din România”, a declarat Elena Lasconi. În opinia ei, „concentrarea puterii în mâinile unor partide îmbătrânite în rele, care mimează consultarea cetățenilor o dată la patru ani, le oferă românilor numai dispreț, incompetență și furt din buzunarele celor de bună-credință, care muncesc cinstit. Asta a condus la o situație foarte precară a societății românești și la slăbirea statului român”. Ea a evocat mandatul de succes ca primar al orasului Câmpulung. “Așa cum la primărie, după ce o câștigi cu majoritate, devii primarul tuturor și ai grijă de fiecare om al acelui oraș, așa voi face și în USR. Suntem o echipă, iar eu toată viața am lucrat în echipă”, a adăugat președinta USR.

Elena Lasconi este de profesie economist cu o carieră de 25 de ani în televiziune. Ea va fi, cel mai probabil, candidata la prezidentialele din toamna.

MM

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.