ȘOCANT! O sectă din București transformă în sclavi milioane de români

Este absolut scandalos! Secta descoperita recent in Targu Mures e mizilic pe langa o secta din Bucuresti care face sectaravagii printre milioane de romani din toata tara.

Sute de tineri jurnalisti au fost atrasi in aceasta grupare ce are ca unic scop adularea liderului ei, aflat in prezent dupa gratii. Acesta ii supune adesea la perversiuni greu de descris in cuvinte iar pe cei mai devotati dintre ei ii foloseste in atragerea de noi adepti si in activitatea de supraveghere a celorlalti membri ai sectei.

Datorita puterii media de care dispune, secta face ravagii in Romania de ani de zile. In special pensionarii sunt cei mai vulnerabili la mesajele subliminale pe care secta le transmite in eter.

Multi dintre ei ajung adevarati zombii iar devotamentul fata de liderul miscarii merge pana acolo incat ajung sa voteze asa cum le dicteaza el, chiar daca asta inseamna sa ingroape viitorul propriilor lor copii!

Fondatorul si liderul suprem al sectei „Jurnalistilor” (asa cum a ajuns ea sa fie denumita), numit de adeptii sai domnul Profesor, este un personaj lipsit de orice carisma dar dibaci in a racola tineri si tinere dispuse sa faca aproape orice pentru un pumn de bani bani.

Prin metode imprumutate de la vechea Securitate, liderul gruparii a reusit in timp sa adune o avere impresionanta pe care a folosit-o, spun procurorii, in activitatea de prozelitism pentru a castiga noi si noi adepti care in timp sa-l ajute sa poata controla intreaga tara.

Desi politia a reusit sa puna mana pe el, cultul pe care l-a fondat isi continua nestingherit activitatea, fiind condus acum de un locotenent fidel al liderului arestat, supranumit Pastorul.

Specialistii atrag atentia asupra ravagiile pe care Secta Jurnalistilor le face in creierele adeptilor, multi dintre acestia devenind in scurt timp irecuperabili, avand cu totii aceleasi idei fixe si bolnavicioase care le tradeaza apartenenta la acest cult periculos.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.