Omenirea cu sufletul la gură! Viorica Dăncilă era să se așeze la Pentagon pe butonul nuclear!

Deși majoritatea muritorilor de rând habar nu au, planeta a trecut azi pe lângă cea mai mare catastrofă de la dispariția dinozaurilor!

Aflat în vizită oficială în SUA, premierul României nu a reușit să obțină o întrevedere cu Donald Trump, vizita suprapunându-se din păcate cu alegerea președintelui american de a face orice altceva decât să o vadă pe Dăncilă.

Pentru a compensa această nefericită potrivire de program, un oficial al Casei Albe a invitat delegația română la un tur al Pentagonului.

La un momentdat cineva din stafful american a avut proasta inspirație să îi prezinte Vioricăi Dăncilă camera cu butonul nuclear, moment în care, așa cum se poate vedea și în imaginile fără sunet postate pe pagina oficială a guvernului, doamna premier încearcă pur și simplu să se pună cu fundul pe el, spre stupoarea și groaza celor din jur.

Doar prezența de spirit a majordomului de serviciu a făcut ca omenirea să scape ca prin urechile acului de un război nucler care ar fi dus, spun specialiștii, la distrugerea aproape completă a vieții pe Terra.

Conform unor surse apropiate guvernului, nefericitul incident ar fi pornit de la faptul ca Viorica Dăncilă chiar a început să învețe engleza dar a confundat între ele cuvintele button și bottom.

Aceleași surse susțin că în urma acestui eveniment sunt slabe șanșe ca SUA să mai ridice curând vizele pentru români, așa cum se stabilise inițial…

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Gabriela Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.