Acuzații grave la adresa lui Kovesi: Prindea hoții și îi băga la pușcărie!

Apar noi dovezi despre teroarea instaurată de Laura Codruța Kovesi în rândul a zeci de mii de hoți și corupți din România, în perioada în care aceasta a fost procuror șef al DNA!

Conform unor martori, care nu s-au putut prezenta la proces din cauza faptului că sunt dați în urmărire generală, fosta șefă a DNA s-a folosit de legi și proceduri legale pentru a trimite în judecată o serie de dosare de corupție, dintre care unele s-au finalizat cu ani de pușcărie și recuperări de prejudicii.

„Este inuman să fii amenințat cu pușcăria și chiar să ajungi după gratii pentru o șpagă sau un tun de câteva milioane de euro.

Pai ajunsesem să nu mai dorm noaptea gândindu-mă că cine știe ce mai descoperă ăștia și îmi adaugă la dosar. Iar eu sunt un caz fericit, știu destui care au căzut și la bulău și au pierdut și banii furați cu greu o viață întreagă!

Așa ceva mi se pare extrem de umilitor cu atât mai mult cu cât vorbim de oligarhi români patrioți care au ales să fure aici, în țara lor, nu să își rupă cârca prin țări străine așa cum fac trădătorii plătiți știm noi de cine…”

A declarat un martor al acuzării, refugiat la Belgrad, care a dorit să-și păstreze anonimatul.

„Faptele de care este acuzată Kovesi sunt extrem de grave, ele punând în pericol însăși existența a 30 de ani de democrație originală din țara noastră, nu e ca și cum ar fi furat de la copiii săraci sau ar fi dat un tun de câteva milioane de euro.

Dacă va fi găsită vinovată va primi ani grei de pușcărie și ea și toți susținătorii ei, că doar acum e destul loc în pușcării”, a declarat unul dintre procurorii care coordonează această mascaradă de proces.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.