Cercetătorii ruși au descoperit elixirul nemuririi! Din păcate l-au testat pe Ion Iliescu…

Una calda, una rece, din domeniul descoperirilor medicale recente. Cercetatorii rusi au facut astazi anuntul care a bucurat intreaga lume, mai putin pe noi romanii….

Dupa 93 de ani de cercetari, experimente si studii amanuntite, profesorul universitar Leonid Ulianovici Nikolaev a nemuritoranuntat crearea unui medicament care confera nemurirea.

Muncim la acest elixir inca din 1924, de cand oamenii nostri de stiinta au incercat pentru prima data sa il invie pe tovarasul Lenin.

Din pacate acest lucru s-a dovedit a fi imposibil, dar in acest demers titanic am descoperit un amestec, pe baza de sange nevinovat, care poate fi catalogat drept elixirul vietii fara de moarte.

Acest lichid a fost deja testat cu succes pe fostul presedinte al Romaniei, tovarasul Ion Iliescu, chiar la inceputul anilor `90, iar efectele se vad si acum.

Putem afirma deschis ca elixirul functioneaza si ne mandrim ca savantii sovietici l-au descoperit inaintea americanilor.

In curand vom incepe productia de masa, astfel incat si alti tirani ai lumii sa aiba acces la viata vesnica, sprea fericirea si propasirea popoarelor pe care le stapanesc.

Practic Ion Iliescu este acum nemuritor, singura posibilitate ca un consumator al elixirului sa fie ucis, fiind metoda traditionala de infigere a unui tarus in inima.

A incheiat cercetatorul rus, lasand la final romanilor o palida speranta de mai bine.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.