Șoc! Ana Pauker numită post-mortem ministru onorific în cabinetul Grindeanu!

Proaspatul premier Liviu Drag…, asta, Sorin Grindeanu, si-a anuntat astazi componenta viitorului cabinet.

Astfel, acesta va fi compus din 24 de ministri cu portofoliu si un ministru onorific, promovat post-mortem, in matusa-lui-nastasepersoana celebrei eroine, Ana Pauker.

PSD-ul dovedeste o data in plus, daca mai era nevoie, ca stie sa isi cinsteasca eroii si inaintasii, care au suferit pentru ideile si crezul lor bolsevic.

Noi nu le taiem pensiile si nici nu ii trimitem la azil, ci ne respectam stramosii oferindu-le locuri simbolice in guvern, in semn de multumire si pretuire. Asa am procedat cu Melescanu, cu Daia si cu altii. Acum insa era vremea sa ne aratam recunostinta si fata de o femeie luptatoare si mama-eroina a partidului nostru.

Ana Pauker, alaturi de Adrian Nastase, ramane un simbol vesnic al femeii pesediste, veritabila precursoare a Olgutei Vasilescu, Gabrielei Firea sau Ecaterinei Andronescu.

Ea va ocupa un portofoliu onorific, lipsit de atribute, cu rol pur simbolic. Nu cred ca aceasta numire va deranja pe cineva, avand in vedere faptul ca nu e singurul nume sinistru din viitorul guvern.

A explicat Liviu Grindeanu.

Acesta a mai precizat ca Ana Pauker nu va primi salariu de ministru, acesta fiind incasat de Tariceanu drept recompensa pentru faptul ca nu a tradat alianta cu PSD.

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.