Incident minor la guvern: Ministrul finanțelor, Nuțu Cămătaru a întârziat la audieri!

Audierea ministrilor de catre comisiile de specialitate ale Parlamentului, au fost umbrite de un mic incident menit sa starneasca deliciul presei.

Proaspatul ministru al finantelor din cabinetul Grindeanu, nimeni altul decat celebrul om de afaceri Nutu Camataru, sedinta de guverna intarziat aproximativ 15 minute, dand astfel ocazia la diverse glume si ironii din partea ziaristilor care au sugerat faptul ca Nutu a fost indus in eroare de termenul „audieri” si alte ironii de genul asta.

La randul lui nici ministrul nu s-a lasat mai prejos. Acesta a intrat in jocul reporterilor, invinetindu-i in gluma ochiul unuia dintre ei si pe ceilalti amenintandu-i ca le va taia cate un deget cand ii va prinde.

Dincolo de acest episod comic, audierea ministrului de finante a decurs fara probleme, acesta reusind chiar sa citeasca pe litere un mic discurs.

La final, Nutu a promis ca se va implica personal in acordarea de credite „Prima Casa” si va recupera toate datoriile pe care anumite tari africane le au fata de Romania, cu tot cu dobanda aferenta. Argumente care au cantarit decisiv in primirea avizului pozitiv pentru a ocupa portofoliul finantelor.

Toti ministrii au fost acceptati apoi in unanimitate.

Singurele emotii le-au avut parlamentarii cu ministrul agriculturii, Petre Daea, care nu stia unde se afla si se jura ca nu a furat nimic, insa intr-un final s-a linistit si a adormit la loc.

Salvează

Distribuie articolul sa rada si prietenii tai!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.