Plan diabolic! PSD-ul vrea monarhie ca să-l poata încorona rege pe Dragnea!

Conform unei surse interne din interiorul partidului, PSD-ul are un plan diabolic pentru a scapa definitiv nu doar de justitie dar si de adversarii politici.

Astfel, partidul de guvernamant nu se mai multumeste acum cu legile justitiei ci face un pas mai departe spre acapararea totala a puterii.

Proiectul de referendum pentru monarhie este un mar otravit oferit romanilor care, daca vor musca din el, se vor pricopsi cu o noua Casa Regala de Teleorman si o droaie de baroni locali, bufoni si agramatici, pentru cel putin 100 de ani de acum incolo.

Surse din interiorul partidului au declarat, sub protectia anonimatului, ca daca romanii vor fi de acord cu revenirea la monarhie, urmatorul pas va fi incoronarea ca rege a lui Dragnea.

In acest fel PSD-ul va executa o lovitura de maestru prin care va scapa nu doar de Iohannis, de protestatari, de Europa sau de USR ci chiar de inamicul lor ideologic: democratia.

De altfel referendumul va avea doar doua intrebari capcana: 1) Vreti ca Liviu Dragnea sa fie incoronat rege?; si 2) Vreti ca Liviu Dragnea sa fie ales dictator pe viata?

In functie de rezultatul referendumului se va decide forma de guvernare in care Romania va fi jecmanita pe viitor.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.