Liviu Dragnea: Mă voi adresa la CEDO, România a devenit o țară condusă de infractori!

Nemultumit de justitia din Romania, Liviu Dragnea se tine de cuvant si se adreseaza Curtii Europene a Drepturilor Omului.

dragneaAcesta si-a explicat in cateva randuri decizia:

„Ma simt umilit si nedreptatit in propria tara, nu mai am incredere in justitia din Romania care pare sa tina cu mafiotii si nu cu omul de rand.

Nu e posibil sa furi milioane de euro ani si ani de zile, si la sfarsit sa primesti doi ani cu suspendare, in timp ce altii fac puscarie pentru o gaina sau pentru niste flori rupte din parc.

Romania a devenit o tara condusa de infractori care au ajuns sa legifereze, sa numeasca ministri si sa rada in nas milioanelor de romani.

Eu nu pot accepta asa ceva, motiv pentru care m-am si adresat la CEDO.

Daca nici aici nu se va face dreptate, ma gandesc serios sa emigrez, nu pentru mine, dar pentru viitorul copiilor mei. Sincer va spun, sunt ingrijorat pentru ei cand ma gandesc la ce modele vad in tara asta.

Ce sa le explic, ca poti sa ajungi un om de succes in Romania daca furi si mituiesti in stanga si in dreapta? Pentru ca va spun sincer, ei asta vad in mediul in care au crescut.”

A declarat Liviu Dragnea, vizibil revoltat.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde
  3. Anonim Răspunde
  4. Anonim Răspunde
  5. Anonim Răspunde
  6. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.