Șoc! Dragnea părăsește PSD și se duce în PLM!

Cutremur pe scena politica! Liderului celui mai mare partid din Romania trece cu arme si bagaje intr-o alta formatiune politica.

Liviu Dragnea, impreuna cu toti membrii guvernului, cu Codrin Stefanescu si cu multi alti sustinatorii de-ai lor, si-au dragneaanuntat plecarea din PSD si intrarea in PLM.

Partidul Liberal al Muncii, o constructie politica solida care isi are inceputurile in defunctul USL, strange tot mai multi dinozauri politici incapabili de a se adapta intr-o societate cat de cat normala.

Desi exista voci care spun ca Dragnea cocheta de mult cu PLM, la fel ca multi alti politicieni din PSD, PNL sau PMP, iata ca acum zarurile au fost aruncate!

Am luat aceasta decizie pentru ca asa e cel mai bine pentru toata lumea. Toti colegii, prietenii si chiar simplii alegatori, m-au indemnat adesea sa merg in PLM.

Am stat, am meditat la aceasta posibilitate si iata ca acum am luat o decizie in aceste sens. Aici voi regasi toti vechii colegi, pe Ponta, pe Geoana si bineinteles pe domnul Tariceanu.

PLM contine doctrina care ne reuneste pe toti si ii invit pe toti colegii care simt la fel sa ne urmeze si sa-si depunda adeziunea in acest partid.

A declarat resemnat baronul de Teleorman.

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
 1. Anonim Răspunde
 2. Anonim Răspunde
 3. Anonim Răspunde
  • Anonim Răspunde
  • Anonim Răspunde
 4. Anonim Răspunde
 5. Anonim Răspunde
 6. Anonim Răspunde
 7. Anonim Răspunde
 8. Anonim Răspunde
 9. Anonim Răspunde
  • Anonim Răspunde
  • Anonim Răspunde
  • Anonim Răspunde
  • Anonim Răspunde
 10. Anonim Răspunde
  • Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.