Ministrul cercetării: Îmi este greu să cred că Pământul e rotund! A ajuns cineva în Australia săpând o fântână?

Ministrul Cercetrii și Inovării, garantat de Dăncilă, pune sub semnul întrebării noi și noi paradigme științifice, răsturnând din temelii tot ce știam până acum despre prostia spontană!

Înt-un interviu acordat recent, proaspătul ministru a declarat:

„România are nevoie de un minister al Cercetării și Inovării tocmai pentru că nicio altă țara europeană nu mai are și atunci avem șansa de a le-o lua înainte la acest capitol!

În plus, în țara noastră intră tot felul de teorii și idei dubioase pe care copiii noștri le învață la școală dar care până acum nu au fost verificate de nimeni! De azi înainte vă promit că le voi verifica personal pe toate, pentru a vedea care stau în picioare și la care dintre ele va trebui să renunțăm.

De exemplu mie îmi este greu să cred că Pământul este rotund! Știți cum mi-am dat seama că această teorie e falsă? Săpând în grădină!

Când aveam 30 de ani am săpat în grădină, la casa părintească din comuna Prostani, o fântână de foarte mare adâncime. Un vecin de acolo a strigat la mine : Nu mai săpa bă că ajungi în Australia!

Dar uite că nu am ajuns, iar de-atunci mi-a picat fisa!

Și apropo de Australia, anul trecut am fost la Sidney și vreau să vă spun că nu am văzut pe nimeni mergând cu capul în jos, așa cum sună teoria Pământului rotund!

Am facut câteva cercetări pe cont propriu, am urmărit mai multe documentare pe Facebook și am ajuns la propriile mele teorii pe care le-au mai avut și alții: Pământul are forma oligofrenală de paralelipiped cu toate laturile încolăcite.

E vremea ca și tinerii noștri să învețe despre ultimele cercetări în materie de știință și inovare!”

A declarat proaspătul ministru, care promite să repună cercetarea românească acolo unde îi e locul.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.