Ponta contestă anularea doctoratului: în 2003 plagiatul era perfect legal!

Incurajat de faptul ca lovitura de stat din Turcia a esuat, Victor Ponta, ramas acum doar cu titlul de Dottore dar nu si cu doctoratul, a iesit la atac pe Facebooks si in instanta.

Bineinteles ca ii voi da in judecata, legea nu se aplica retroactiv ori pe vremea aceea, in 2003, in plin regim Adrian

Nastase, plagiatul era perfect legal!

Pe atunci Romania era inca o tara libera, DNA-ul nu se nascuse si nimeni nu indraznea sa se atinga de PSD. De unde era sa stiu eu ca 13 ani mai tarziu se va da o lege criminala care interzice plagiatul?

E total nedrept si inuman si in situatia mea mai sunt multi!

Pai unde am ajunge daca toti cei care au furat, au mintit sau au luat mita in vremea aceea, ar trebui acum sa dea socoteala? Am ramane fara elite, am disparea ca stat si ca natiune!

Tocmai de aceea, cred ca e momentul sa ne unim, la fel cum au facut turcii, patrioti adevarati care si-au sustinut dictatorul, chiar cu pretul vietii.

Am primit deja semnale din toata tara.

E adevarat ca unele erau facute cu degetul mijlociu dar acum nu e momentul sa facem discriminari pe criterii politice ci cu totii trebuie sa fim uniti pentru ca nu poti sa stii cand te trezesti cu DNA-ul la usa. Azi sunt eu, dar maine puteti fi voi!

Scrie Victor Ponta pe pagina sa.

Apelul fostului premier nu a ramas fara ecou. Chiar in acest moment sute de intelectuali din Valea Jiului se indreapta spre Academia Romana pentru a avea un schimb de idei cu cei care i-au retras doctoratul lui Ponta.

Lor li se adauga sute de mineri care posteaza pe Facebook mesaje de sustinere pentru plagiatori, hoti, corupti si pesedisti in general, cu o frenezie intalnita pana acum doar in campaniile electorale.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.