Doua obiective turistice pe care trebuie neaparat sa le vizitezi daca te gandesti la vacante Neptun

litoral neptunStatiunea Neptun este situata in apropierea orasului Mangalia, in vecinatatea statiunilor Olimp si Saturn. Cand vine vorba de avantajele unei vacante Neptun, aerul de aici este influentat de aerosolii de la Marea Neagra, dar si de vegetatia din Padurea Comorova, cunoscuta ca fiind gradina litoralului romanesc.

De-a lungul litoralului poti gasi obiective turistice, dar si atractii perfecte pentru oricine, astfel, vei contribui la dezvoltarea ramurii turistice a acestei zone. In timpul caldurosului sezon estival, pe litoralul tarii, cu toate stațiunile insirate de la nord la sud, plajele sunt pline de la un capat la altul.

Cazare in Neptun, viziteaza cea mai dezvoltata plaja

Una dintre cele mai dezvoltate plaje din tara noastra este Neptun Beach, care se afla intre plajele Jupiter si Olimp. Cea mai faimoasa portiune de plaja este cunoscuta drept „La Steaguri”.

De-a lungul plajei poti inchiria sezlonguri, poti comanda o bautura racoritoare si o poti savura la umbra, deoarece umbrele de toate culorile sunt aliniate de-a lungul plajei. De asemenea, fiecare portiune de plaja este intretinuta in permanenta, nisipul fiind indreptat in fiecare zi de muncitorii angajati de proprietarii plajei. Nisipul este de foarte buna calitate, fiind foarte fin, iar apa este curata. De asemenea, de-a lungul plajei poti gasi barci care pot fi inchiriate pentru o scurta excursie la Marea Neagra. De asemenea, aici se practica diverse sporturi nautice, atragand turisti din toata tara.
Hoteluri Neptun – Hotel Sara, Hotel Doina, Hotel Dacia, Hotel

Vacante Neptun – Lacul Neptun

Lacul Neptun este alcatuit din trei parti: Lacul Neptun 1, 2 si 3. Romania se mandreste cu un numar peste 20 de lacuri situate in zona litoralului Marii Negre, cu un potential turistic foarte ridicat, printre care si Lacul Neptun.

Daca s-ar investi si dezvolta aceste lacuri, foarte multi turisti ar frecventa aceste zone. Lacurile de apa dulce de la Neptun au o frumusete unica, avand in vedere fauna si vegetatia din zona. Vei intalni nuferi, lebede, pescarusi si alte creaturi, astfel, te simti ca intr-o oaza salbatica. Pentru cei pasionati de fotografia de natura, acesta este un loc ideal unde poti surprinde cateva fotografii unice si frumoase.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.