Petre Daea: Produsele alimentare din România sunt la fel ca cele din Occident dar total diferite!

Concluzie naucitoare a raportului despre dublul standard privind alimentele comercializate in Romania vs produse similare comercializate in Occident, prezentat azi de ministrul agriculturii Petre Daea!

Conform acestuia, problema este mult mai complexa decat ar putea parea la prima vedere:

„Am efectuat o serie de experimente pe oi, ocazie cu care am testat diverse produse alimentare, de la oua, branza si carne, pana la pasta de dinti si alcool sanitar.

Specialistii nostri au concluzionat ca nu se pot pronunta! Rezultatele sunt atat de diferite incat niciunul din produsele de mai sus nu seamana intre ele, nici la gust dar nici la stare sau forma de agregare, ceea ce mi se pare destul de dubios.

Cu toate astea, putem spune raspicat, fara sa gresim, ca produsele alimentare din Romania sunt la fel ca cele din Occident dar total diferite de acestea din urma. Atentie!

In concluzie, putem spune ca daca pana acum am avut dubii serioase cu privire la aceasta situatie, azi nu stim absolut nimic despre subiectul in cauza.

Ramane la latitudinea fiecarui cetatean sa decida singur ce produs alege pentru a-l folosi in familia sau gospodaria sa insa cel mai indicat ar fi sa foloseasca doar produsele care provin de la oaie, adica lapte, carne, branza, oua!”

A declarat Petre Daea, vizibil afectat.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Ina Răspunde
  2. N.I. Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.