Ambulanța albastră cu doctori mascați care răpește politicieni de pe stradă

Nu e de gluma, avem dovezi filmate! De cativa ani a aparut in Romania ambulanta albastra cu geamuri fumurii care ambulantarapeste politicieni de pe strada si ii bagă la bulău.

Ambulanta albastra a creat panica in toata tara si din pacate nu este doar un zvon. Ambulanta a fost filmata de nenumarate ori in actiune iar victimele sunt persoane cunoscute, nume grele din politica dar si din mediul de afaceri.

Modul de operare este de fiecare data acelasi: apare din senin, ziua in amiaza mare, 3-4 medici imbracati in negru si mascati sar din ea si isi trag victima inauntru dupa care ambulanta porneste in tromba spre o directie necunoscuta.

Cei care sunt urcati in ambulanta fantoma nu mai ies teferi. Practic sunt terminati politic, indiferent de anii de inchisoare pe care ii primesc sau nu.

Spre deosebire de ambulanta neagra, ambulanta albastra nu efectueaza prelevari de organe pentru ca victimele ei oricum nu au nici creier, nici inima si bineinteles nici coloana vertebrala.

Cele mai multe victime sunt din Bucuresti si orasele mari dar nici cei din provincie nu sunt in siguranta.

Atentie! Daca activezi in mediul politic, desfasori diverse afaceri sau pur si simplu faci parte din diverse grupuri de interese, atunci e cazul sa iti faci griji pentru ca ambulanta albastra ar putea fi pe urmele tale.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde
  3. Anonim Răspunde
  4. Anonim Răspunde
  5. Anonim Răspunde
  6. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.