Fostul ministru italian al Sanatatii, anchetat pentru decesele provocate de vaccinul anti-COVID

Roberto Speranza, ministru al Sanatatii intre 2019 si 22 octombrie, 2022, este anchetat de Procuratura din Roma, scrie InfoWars.

Prima data, informatia a aparut in ziarul italian La Verità, care anunta deschiderea unei anchete pentru crima impotriva fostului ministru italian al Sanătătii, Roberto Speranza, pentru ca ar fi ascuns in mod deliberat decese legate de vaccinul COVID-19. Intre timp, unele publicatii au contrazis aceasta informatie si au scris ca el ar fi fost anchetat doar pentru faptul ca nu a impus mai devreme carantina si lockdown.

Insa potrivit La Verita, ancheta are loc in urma unor plangeri legate de mai multe e-mailuri interne ale Agentiei italiene pentru medicamente (AIFA), care indica faptul ca Speranza stia inca de la inceputul campaniei de vaccinare ca injectiile provocau decese si efecte secundare grave. Ancheta, condusa de Parchetul din Roma, il vizeaza si pe Nicola Magrini, fostul director al AIFA.

Autorul articolului scrie ca Roberto Speranza este anchetat pentru omucidere, dupa ce au iesit la iveala mesaje e-mail care arata ca Speranza stia de la bun inceput ca vaccinurile au provocat decese. El ar fi dat ordin autoritatilor locale sa tina secrete decesele si reactiile adverse grave. El a dorit sa induca oamenilor sentimentul ca vaccinurile sunt sigure si astfel campania de vaccinare sa mearga mai departe nestanjenita. Italienii, ca si noi toti, ceilalti, au fost incurajati sa se vaccineze. Dar in Italia, situatia a fost mult mai grava, pentru ca oamenii au fost obligati sa se vaccineze. De altfel, Roberto Speranza se mandrea tot timpul ca italienii se vaccineaza masiv, cu o rata de 89,4 la suta.

MM

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.