Șoc! Poporul român riscă 4 ani cu executare din cauza avocatului incompetent!

Incredibil! Poporul roman risca inca o condamnare de 4 ani la jaf si talharie, din cauza ca e aparat de un avocat incompetent.

Desi teoretic avocatul ar trebui sa te apere, cel al poporului roman face exact contrariul si pare sa tina mai mult cu avocat-incompetentursul din padure decat cu clientul sau care il plateste regeste.

In aceste conditii nu e de mirare ca poporul a pierdut proces dupa proces, de fiecare data iesind mai sarac dupa fiecare infatisare, fiind obligat sa plateasca amenzi, taxe si impozite usturatoare, basca salarii si avantaje de tot felul.

O parte din acesti bani s-au dus pe parlamentarii poporului, pe guvernantii poporului, pe concediile presedintelui poporului si bineinteles, pe onorariile avocatului poporului.

Asa ceva e inacceptabil, daca s-ar intampla asta in tara noastra, nu doar ca l-am fi concediat dar i-am fi cerut si banii inapoi.

Nu poti sa platesti atatia ani pe unul care in mod evident lucreaza in defavoarea ta si in favoarea infractorilor. Nu vreau sa fiu prea dur dar cred ca acest avocat va ia de prosti si va trateaza ca atare.

Primul pas pentru poporul roman, de a castiga urmatoarele procese, e acela de a-si concedia actualul avocat. De fapt, daca stau bine sa ma gandesc, cred ca s-ar apara mai bine si singur.

A declarat presedintele CEDO, exasperat si el de numarul mare de procese pe care le pierde poporul roman.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.