BREAKING NEWS! S-au găsit cele 10 miliarde: Erau într-un cont al mătușii Tamara!

Stire bomba de ultima ora! Au fost gasite cele 10 miliarde de lei pe care le cauta Dragnea, erau intr-un cont bancar din Elvetia al matusii Tamara.

Dupa anuntul ca s-ar fi furat 10 miliarde de lei din banii tarii, s-a format imediat o comisie de cetateni vigilenti care a matusa tamarainceput cercetari serioase pentru a afla unde ar putea fi banii.

Astazi a fost dat publicitatii raportul comisiei din care reiese clar ca banii pe care ii cauta toata lumea se afla in Elvetia, intr-un cont al celei mai cunoscute si bogate matusi din Romania, Tamara!

Conform anchetei, nu se stie clar cum au ajuns acolo banii din bugetul tarii, insa se banuieste ca la mijloc e vorba de o incurcatura de vreo 20 si ceva de ani, numita generic tranzitie.

Pentru cei mai tineri dintre noi, trebuie sa precizam ca era vorba de o perioada de haos financiar in care sume importante din buget s-au scurs intamplator spre conturile bancare ale unor cetateni norocosi.

Contactat pentru a-si spune punctul de vedere, nepotul matusii a declarat ca nu crede ca acele miliarde sa fie tocmai cele pe care le cauta guvernul, dar nici nu exclude aceasta varianta.

Matusa avea mai multe conturi in Elvetia, fireste!

Stiti, in tinerete a vandut branza, ceapa si oua in Bucuresti si ca orice taran gospodar din vremea aia, strangea bani negri pentru zile albe.

Deci eu nu stiu la care dintre aceste conturi va referiti acum, dar daca exista dovezi solide cum ca ar fi vorba de miliardele pe care le cauta Dragnea, eu sunt dispus sa ii dau inapoi pana cel tarziu la Paștele Cailor.

A mai declarat acesta.

Salvează

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.